Thuiskok

Wil je thuis graag een een luxe ervaring met meerdere gangen, mooi gedekte tafel en bijpassende wijnen?

Diner aan huis

In deze tijd is het heerlijk om een avondje thuis uit eten te gaan. Ik vind het leuk om voor iedere gelegenheid een menu op maat samen te stellen. Een menu dat past bij het seizoen en bij uw persoonlijke wensen. Het kan natuurlijk ook een verrassingsmenu zijn. Het is ook mogelijk om het menu te serveren met heerlijke bijpassende wijnen. Samen met de kok kan er een gastheer/vrouw meekomen die leuke verhalen vertelt over de gerechten en wijnen. Daarnaast vinden we het leuk om de tafel mooi aan te kleden, met bloemen, menukaart, de glazen, borden, bestek en kaarsjes. We zorgen voor een lekkere, gezellige en onvergetelijke avond.

Cadeautip: Een diner naar huis is ook een origineel cadeau om te geven aan een collega, vriend of familielid. We kunnen een mooie cadeaubon vormgeven.

Bent u enthousiast of heeft u een vraag, neem dan gerust contact op!

Bewust

Eten is geweldig, maar we maken de wereld helaas wel een beetje stuk met onze huidige eetgewoontes. Daar ben ik me ook bewust van. Daarom kook ik met veel groente en wat minder vlees. Ik kook graag vegetarisch. Natuurlijk is het ook mogelijk om helemaal plantaardig te koken. Dus als je een vegan diner of catering wil dan vind ik dat erg tof om te doen.

Kookworkshops

Samen koken verbindt. In 2018 heb ik een jaar fulltime kookworkshops gegeven als culinair coach bij de Kookfabriek in Amsterdam. Dit was een enorm leuke tijd. Ik heb hier veel geleerd over het begeleiden van mensen tijdens het koken, er waren mooie en lekkere resultaten. Het is fantastisch om mensen nieuwe dingen te laten bereiden. Soms zie je mensen met weinig kookervaring echt uit hun comfortzone komen.

Momenteel werk ik als freelance culinair coach bij de gezellige Kookfabriek in Bunne. Liever een kookworkshop thuis of op een externe privé locatie? Neem dan contact op met mij!