Catering

Smaken van Anna verrast met een persoonlijk menu. Wilt u voor uw verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest graag een uitgebreid diner met meerdere gangen, een walking diner of toch liever een buffet? Het is allemaal mogelijk.

Privé

Thuis een leuk feestje of diner en geen zin om zelf te koken? Wij komen het graag regelen. We leveren het af in mooie schalen of kunnen erbij blijven en mooie gerechtjes uitserveren. Een uitgebreid diner met bijpassende wijnen kan al vanaf 4 personen. Het aantal kan bij grotere aangelegenheden oplopen tot zo’n 150. Neem voor de mogelijkheden contact op. Voor een luxe diner aan huis staat meer informatie onder thuiskok.

Zakelijk

Eten is voor mij het leukste moment van de dag en ik wil graag dat dat voor iedereen zo is. Tijdens werktijden is dat soms moeilijk. Daarom verzorg ik ook graag bedrijfslunches met verse ingrediënten en kleurrijke gerechten. Zo wordt jullie lunchpauze een feestje!

Zelf iets te vieren? Voor jullie bedrijfsevent verzorgen we graag de catering. Een mooi diner aan grote tafels of een buffet in thema. Als je een fotograaf nodig hebt voor het evenement kunnen we die ook meenemen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Jacobien

Ik wilde nog even zeggen, nogmaals heeel erg bedankt voor het heerlijke diner. Ik heb er echt van genoten, de gerechten waren super. Ook van heel veel gasten hier opmerkingen over gekregen, iedereen was super positief over het diner. :)

Jacobien

Mea

Anna heeft een 5 gangen menu verzorgt bij ons thuis, en het was verrukkelijk!

Mea

Mathilde

Veel mensen informeerden bij mij wie de cateraar was omdat ze het eten zo lekker vonden. 

Mathilde

Josephine

Mediterraan buffet voor 27 volwassenen en 15 kinderen. Iedereen vond het heerlijk. In overleg met Anna samengesteld voor een feestelijke bijeenkomst. De smaken van Anna zijn smakelijk voor oog en maag!

Josephine