Wie is Anna?

Hoi! Ik ben Anna en de oprichter van Smaken van Anna. Dat ik dit bedrijf ben begonnen is eigenlijk heel erg logisch. Al van jongs af aan ben ik met bijna niks anders bezig dan met eten en drinken. Het eerste wat ik vroeg als ik wakker werd was “Wat gaan we eten vanavond?”. Ook obers moesten soms wel even nadenken als een meisje van 8 een hele vis bestelde die je zelf nog moest fileren. In de kern is het nu nog hetzelfde. Ik vind het ontzettend leuk om opzoek te zijn naar nieuwe smaken en bereidingen. Tijdens mijn studie aan de Hoge Hotelschool heb ik mij verdiept in wijn en gastronomie. Ik heb veel in de keuken gewerkt en kookworkshops gegeven, maar nu is het tijd voor mijn eigen pad: Smaken van Anna.

Bewust

Eten is geweldig, maar we maken de wereld helaas wel een beetje stuk met onze huidige eetgewoontes. Daar ben ik me ook bewust van. Daarom kook ik vooral met plantaardige producten en met minder vlees. Het is natuurlijk ook mogelijk om de catering volledig vegetarisch te bereiden.